Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Έκανε τη δουλειά… α λα ιταλικά ο Παναθηναϊκός και προχωράει!

Ο Μακέντα… άνοιξε τα δώρα του Χουχούμη και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Παναιτωλικού στο ρελαντί, με τον προπονητή της εξέδρας να κάνει την «σούμα» από την Λεωφόρο.

Μια επαγγελματική νίκη, όπως… όφειλε, κατάφερε και πήρε σήμερα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός, όπως μαρτυράει και το τελικό 2-0 απέναντι στον Παναιτωλικό.

Κυρίως, δε, η εικόνα του αγώνα, με τον Μακέντα να… πιάνει από τα μαλλιά ξανά την ευκαιρία, λόγω της απουσίας του Καρλίτος και να κάνει ντοπιέτα, όπως λένε και στην πατρίδα του, μετά από ισάριθμες «γκάφες» του Χουχούμη!

Ο προπονητής της εξέδρας καταγράφει πως προέκυψε το αποψινό 2Χ2 για τους «πράσινους»:

* Φώναξε, πάλι, παρών ο Μακέντα! Όπως και την περασμένη Δευτέρα στην Λαμία, έτσι και σήμερα, ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού, βρήκε πάλι δίχτυα. Αυτή την φορά δε, όχι μόνο από την άσπρη βούλα αλλά και σε κανονική ροή παιχνιδιού! Ξεκίνησε νωχελικά, αλλά σταδιακά ανέβηκε, «έσπασε μπάλες», ενώ θα έκανε και χατ-τρικ αν δεν αποδεικνυόταν υπέρ το δέον αλτρουιστής…

* Ο Χουχούμης… ήπιε θάλασσα. Όταν όχι μόνο βρίσκεσαι μέσα και στα δύο γκολ που έχει δεχθεί η ομάδα σου, αλλά ουσιαστικά έχεις κάνει εσύ τα λάθη, τότε αποδεικνύεσαι μοιραίος. Κάπως έτσι πρέπει να αισθάνεται και ο αριστερός μπακ της ομάδας του Αγρινίου, μετά το 2-0, ενώ το γεγονός ότι έγινε αλλαγή έστω και μετά το… κακό, λέει πολλά!

* Κέρδισαν τη θέση τους στο ροτέισον… Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, λέει το λαϊκό ρητό. Αυτό ισχύει και στην περίπτωσή μας, όσον αφορά τους Μαουρίσιο-Βιγιαφάνιες κυρίως και τον Αϊτόρ δευτερευόντως. Νέο καλό παιχνίδι μετά την Λαμία, ειδικά για τους… Λατίνους μέσους, ενώ και ο Ίβηρας εξτρέμ έδειξε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι, μπορεί να τους εμπιστευτεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

* Η καλύτερη στιγμή για σερί!
Όταν είσαι ο Παναθηναϊκός, δεν «πανηγυρίζεις» για δύο διαδοχικές νίκες. Προφανώς. Ωστόσο, επειδή ακριβώς στόχος είναι ο αριθμός αυτός να… αυγατίσει, το γεγονός ότι απόψε ήρθε το 2Χ2 για πρώτη φορά φέτος, δεν μπορεί να μην ικανοποιεί. Άλλωστε, ακολουθούν δύο ακόμα πιο δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια μέχρι τέλος της εβδομάδας για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς…

* Δεν πτοήθηκε και το «καρπώθηκε». Δεν ήταν όλα… ρόδινα για το «τριφύλλι» σήμερα. Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός είχε πλάνο και κατάφερε να βγάλει το πρώτο ημίχρονο… άβρεχτος, ενώ αν ο Καρέλης είχε σκοράρει ίσως βλέπαμε άλλο ματς. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν «μάσησαν», μπήκαν στην επανάληψη μα σωστή νοοτροπία και αγωνιστική προσέγγιση, πίεσαν τον αντίπαλο και τελικά «καθάρισαν» μάλλον εύκολα το «τρίποντο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x