Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε επειδή του πήγαν όλα… αριστερά!

Την ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε με τη σημερινή νίκη του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής της εξέδρας εξηγεί πως προέκυψε αυτή.

Το… καθήκον του έκανε απόψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός, επαληθεύοντας, ωστόσο, ότι διανύει περίοδο καλής φόρμας, όπως φανερώνει ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το τελικό 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κόντρα στην αμυντικογενή τακτική του αντιπάλου, με τον ρέφερι Τζήλο να εκνευρίζει παίκτες και εξέδρα με τα (μη) σφυρίγματά του, το «τριφύλλι» βρήκε τον τρόπο να κλείσει πετυχημένα την χρονιά, σε επίπεδο αποτελεσμάτων εσχάτως, στο πρωτάθλημα…

Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει πώς και γιατί προέκυψε το «τρίποντο» υπέρ του Παναθηναϊκού, που ανέβηκε τέταρτος.

* Παναθηναϊκός της αριστεράς και της νίκης! Η τριάδα της αριστερής πλευράς «ευθύνεται» εν πολλοίς για όλα όσα είδαμε απόψε στην Λεωφόρο. Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες -πρωτίστως- αλλά και Αϊτόρ, μόλις άλλαξε πτέρυγες με τον Παλάσιος, κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα επιθετικά στους Σάλιακα, Γκαρντάβσκι και Περέα αντίστοιχα, να μην δεχτούν φάσεις στο δικό τους μισό του γηπέδου και να δείξουν πόσο πολύτιμοι είναι για τον τρόπο παιχνιδιού του προπονητή τους.

* Ο… σέντερ φορ Μαουρίσιο Με το τέταρτο τέρμα του τη φετινή σεζόν στη Super League 1, ο Ζοζέ Μαουρίσιο άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του «τριφυλλιού». Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος μέσος είναι πλέον ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του και όλα αυτά έχοντας αγωνιστεί ως βασικός σε έξι μόνο παιχνίδια! «Το έχει» το γκολ και αυτό αποδείχτηκε και σήμερα…

* Άλλη μια «καθαρή» νίκη. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι τέτοια, λένε. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, του οποίου και οι τρεις τελευταίες εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα είναι… copy paste. Όλες τους με 2-0, όλες τους χωρίς να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά του, όλες τους με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει την ομάδα του να βελτιώνεται σταδιακά σε επιμέρους κομμάτια του παιχνιδιού της.

* Τυχερός στην ατυχία του ο ΠΑΣ… Η ομάδα των Ιωαννίνων θα μπορούσε, ενδεχομένως, να «κλέψει» το αποτέλεσμα αν το φάουλ του Σάλιακα κατέληγε στο βάθος της εστίας του Μπρινιόλι. Και λόγω στυλ παιχνιδιού, αλλά και του σημείου που θα γινόταν το 0-1. Ωστόσο, έμεινε στη διεκδίκηση λόγω του ότι ο ίδιος παίκτης κακώς δεν αποβλήθηκε από τα μισά του πρώτου μέρους, αλλάζοντας πιθανώς επίσης από τότε την εικόνα του αγώνα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x