Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Τανγκό για Παναθηναϊκό με Αϊτόρ και Βιγιαφάνιες!

Λάτιν ρυθμό είχε η σημερινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου, με τον προπονητή της εξέδρας να κάνει την «σούμα» από την Λεωφόρο.

Μια… σβηστή νίκη κατάφερε να πάρει απόψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός, όπως μαρτυράει και το τελικό 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο.

Περισσότερο, όμως η εικόνα του αγώνα, με τους λατινοαμερικάνους της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να… κάνουν όλη την δουλειά και να παρασύρουν και τους υπόλοιπους!

Πρώτοι και… καλύτεροι, Αϊτόρ και Βιγιαφάνιες, ενώ από την ιβηρική χερσόνησο ήταν ο ένας σκόρερ, ο Καρλίτος, με τον έτερο πρωταγωνιστή, τον Παλάσιος, να προέρχεται επίσης από την Νότια Αμερική.

Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει πως και γιατί ήρθε το αποψινό «τρίποντο» για τους «πράσινους»…

* Του πήγαν όλα… δεξιά. Η μετατόπιση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στην δεξιά πλευρά του γηπέδου άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Ασίστ, αναξιοποίητη ασίστ, χαμένη ευκαιρία, ήταν τα… κατορθώματα του Ισπανού εξτρέμ, που σημειωτέον, ακόμα και στο «νεκρό» πρώτο μισάωρο της ομάδας του, το πάλευε από αριστερά με τον Χατζηθεοδωρίδη!

* «Όργωσε» το γήπεδο ο «Βίγια»! Αλλαγμένος προς το -πολύ- καλύτερο παρουσιάζεται πλέον και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Αυτό είδαμε και σήμερα, με τον Αργεντινό μέσο να βοηθάει τόσο δημιουργικά, στην κυκλοφορία της μπάλας και με κάποιες κάθετες πάσες που πέρασε, όσο και ανασταλτικά. Και αν για το πρώτο το… ξέραμε, το δεύτερο αν μη τι άλλο αξίζει να καταγραφεί…

* Έκανε αυτό που πάθαινε… Μέχρι τώρα, το μεγάλο «θέμα» του «τριφυλλιού», ανασταλτικά, ήταν ότι στην πρώτη φάση που του έκανε ο αντίπαλος, δεχόταν γκολ. Σήμερα ωστόσο, αυτό όχι μόνο δεν συνέβη, αφού ουσιαστικά ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ήταν… θεατής, αλλά αντιθέτως ήταν εκείνος που «πλήγωσε» τους Περιστεριώτες στην πρώτη του ευκαιρία για γκολ. Βελτιώνοντας την άμυνα και επαναφέροντας την κυνικότητα στην επίθεσή του.

* Του βγήκαν οι αλλαγές. Η διαχείριση του πρόσφατου ματς με την ΑΕΚ από πλευράς Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπήκε στο μικροσκόπιο. Πιθανώς όχι άδικα, για κάποιες αλλαγές. Ωστόσο, αυτή την φορά, οι κινήσεις του Σέρβου τεχνικού από τον πάγκο στην επανάληψη, με το φρεσκάρισμα που επιχείρησε έπιασαν τόπο και με το… παραπάνω!


* Αδίκησε τον εαυτό του ο Ατρόμητος.
Με δύο νίκες στα τρία τελευταία ματς, καλή ψυχολογία και -το κυριότερο- καλό ρόστερ, σίγουρα θα περίμενε κανείς από την ομάδα του Γιώργου Παράσχου περισσότερα πράγματα. Δεν μιλάμε για την αμυντική προσέγγιση, λογική μέχρι ενός βαθμού, που παρουσίασε. Όμως, από εκεί μέχρι το να μην γίνει μια ουσιαστική τελική προσπάθεια, ακόμα κι όταν το ματς είχε «σβήσει», υπάρχει απόσταση…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x