Stoiximan Super League

Δέλλας: «Πολύ μεστή η εμφάνιση μας αμυντικά - Κομβικός παίκτης ο Τοράλ»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας, μετά τη νίκη με σκορ 2-1 επί του Βόλου για την 5η αγωνιστική των playouts.

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του ΟΦΗ και τη νίκη με σκορ 2-1 επί του Βόλου στο Ηράκλειο, εξέφρασε ο προπονητής των Κρητικών, Τραϊανός Δέλλας.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην αμυντική λειτουργεία της ομάδας του, η οποία της έδινε την ώθηση να δημιουργήσει φάσεις και να πάρει το ματς, ενώ εκθείασε και τον Γιόν Τοράλ.

Αναλυτικά:

«Κάναμε μια πάρα πολύ μεστή εμφάνιση, είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία όλη η ομάδα, ξέραμε ότι ο Βόλος έχει ανέβει πάρα πολύ από τότε που ανέλαβε ο Χρήστος Κόντης, έχει καλούς ποδοσφαιριστές που ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο, αυτό το διαβάσαμε καλά, οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως στο πλάνο της αμυντικής λειτουργίας, και ξέραμε ότι θα βρούμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Βάλαμε δύο γκολ, δημιουργήθηκαν και άλλες ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που άνοιξε το παιχνίδι γιατί και ο Βόλος έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο.

Θα κρατήσω αυτό που είπα πριν, ότι κάναμε μια μεστή εμφάνιση στο κομμάτι της άμυνας και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις».


Για τον Τοράλ που πέτυχε και τα δύο γκολ: «Είναι ένας πάρα πολύ ποιοτικός παίκτης, μας δίνει πολλές λύσεις, είναι κομβικός παίκτης, το θέμα είναι να είναι καλά.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x