Stoiximan Super League

ΟΦΗ-Βόλος: Νέα χρονιά μεν ίδιοι στόχοι δε!

Με την αναμέτρηση ΟΦΗ-Βόλος (16:30 Cosmote Sport1) ανοίγει σήμερα το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Τον «λαβωμένο» Βόλο υποδέχεται απόψε στις 16:30 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο ΟΦΗ στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της στη Super League με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την νίκη για να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο 2023.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό αποτέλεσμα το οποίο τους διατήρησε στη 10η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, μετρώντας μόλις δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και 8 ήττες. Ο προπονητής της ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας, δεν υπολογίζει στον Νίκο Μαρινάκη που τραυματίστηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής αλλά και στον τιμωρημένο Σαμουέλ Γιοχού. Αντίθετα στη διάθεση του Λιθουανού τεχνικού θα είναι και πάλι ο Πραξιτέλης Βούρος που εξέτισε την τιμωρία του αλλά και ο Μενσάκ Ντζου που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Στην αντίπερα όχθη ο Βόλος θέλει να ξεχάσει την βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό με 4-0 και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα της Μαγνησίας, παραμένει σταθερά στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα έχοντας επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες αποτελέσματα που έχουν αποφέρει 25 βαθμούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Βολιώτες ταξίδεψαν στην Κρήτη χωρίς τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς αλλά και τον Τάσο Τσοκάνη οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ εντός της 20μελους αποστολής είναι και ο νεοαποκτηθής Αλέξανδρος Καρτάλης που δεν είναι απίθανο να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Στίβενς, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ, Περέα, Στάικος, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Ντζου, Γκερέρο, Ντικό, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης.

Bόλος: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Λούνα, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Τριανταφύλλου, Ουές, Λυμπεράκης, Μεταξάς, Μπαριέντος, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Νοκέρ, Μεσκίδα και Κούτσιας.

Oι πιθανές ενδεκάδες:
OΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας 3-4-3): Μανδάς- Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής- Μπαλογιάννης, Ντζου, Μεγιάδο, Ντιουσέ- Τοράλ, Τσιλιανίδης, Ντικό

Βόλος (Κώστας Μπράτσος 4-2-3-1): Κλέιμαν- Άλχο, Σιέλης, Ουές, Πίρινεν- Μπαριέντος, Καρτάλης- Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Νοκέρ- Κούτσιας

Διαιτητής: Eυαγγέλου Άγγελος

Βοηθοί: Σαμοϊλης-Κολλιάκος

4ος διαιτητής: Tσιμεντερίδης

VAR: Περράκης-Φωτόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x