Stoiximan Super League

Βαριά ήττα από τον ΟΦΗ κόντρα στην Γκο Αχέντ Ιγκλς

Η Γκο Αχέντ Ιγκλς υποχρέωσε τον ΟΦΗ σε βαριά φιλική ήττα, αφού επικράτησε με σκορ 4-1 με την ολλανδική ομάδα να έχει μεταξύ των σκόρερ και τον Κάιπερς.

Βαριά φιλική ήττα για τον ΟΦΗ, αφού η Γκο Αχέντ Ιγκλς επικράτησε με σκορ 4-1! Η ολλανδική ομάδα ήταν ανώτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα, ενώ βρέθηκε μόλις στο 32’ να προηγείται με 3-0!

Οι Επασί, Μαρινάκης, Ουές, Γιαννούλης, Διαμαντής, Στάικος, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης και Φαν Ντάινεν ήταν στο αρχικό σχήμα που επέλεξε ο Νίκος Νιόπλιας για τον ΟΦΗ αλλά η εικόνα ήταν κάκιστη.

Ο Στόκερς στο 12’ μετά από λάθος του Ουές έκανε το 1-0 για τους Ολλανδούς, οι οποίοι συνεχίζουν με το πόδι στο… γκάζι και τρία λεπτά μετά ο Λίντμπεργκ έγραψε το 2-0. Ο Φοντάν στο 32’ ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με το 3-0 να παραμένει ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Ο Νιόπλιας προχώρησε σε αλλαγές στη συνέχεια, αλλά η εικόνα δεν άλλαξε δραματικά. Η Γκο Αχέντ Ιγκλς στο 50ο λεπτό βρήκαν τέταρτο τέρμα με τον Κάιπερς, με τον Νέιρα στο 72’ να σκοράρει το γκολ της τιμής, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x