Stoiximan Super League

Ο ΟΦΗ διέλυσε 7-0 τον Ιωνικό σε φιλικό παιχνίδι!

Ο ΟΦΗ διέλυσε 7-0 τον Ιωνικό σε φιλικό, λίγες ημέρες πριν την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους, με τον Δημήτρη Σπανό να παραιτείται από πάγκο της ομάδας της Νίκαιας μετά το τέλος του ματς.

Καταιγιστικός ήταν ο ΟΦΗ απέναντι στον Ιωνικό, στο τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι πριν την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους για τη Super League 1.

Οι Κρητικοί διέλυσαν με σκορ 7-0 την ομάδας της Νίκαιας με τον Δημήτρη Σπανό να ανακοινώνει την απόφαση του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των φιλοξενουμένων.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, ο ΟΦΗ προηγήθηκε με το «καλημέρα» με γκολ του Ντίκο στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 18' ο Ντιουσέ έκανε το 2-0 με τον Λάρσον να πετυχαίνει τρίτο τέρμα για την ομάδα του στο 40ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και κατάφερε να πετύχει τέταρτο γκολ και πάλι με τον Λάρσον έπειτα από ασίστ του Μπαλογιάννη.

Ο Λιθουανός προπονητής, προχώρησε σε αρκετές αλλαγές και ο Γκερέρο που πέρασε στο ματς στο 74' βρήκε δίχτυα δύο φορές κάνοντας το 6-0.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε με κεφαλιά ο Περέα στο 88ο λεπτό του ματς διαμορφώνοντας το τελικό 7-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x