Stoiximan Super League

ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Θα... βαρεθούν να παίζουν μεταξύ τους!

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο πρώτο από τα τρία ματς που θα δώσουν οι δύο ομάδες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η σαββατιάτικη δράση της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται στις 20:00, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Παναιτωλικό (Cosmote Sport 1 & bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Οι Κρητικοί ψάχνουν επιτέλους την πρώτη τους νίκη με τον Πέπε Μελ στον πάγκο αλλά και την πρώτη στο πρωτάθλημα μετά τις αρχές Οκτωβρίου, την ώρα που οι Αγρινιώτες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες για τη Stoiximan Super League.

Βέβαια, οι δύο ομάδες προβλέπεται να... βαρεθούν να αντιμετωπίζουν η μία την άλλη, καθώς λίγες ημέρες μετά θα κοντραριστούν ξανά, αυτή τη φορά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson – με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 31/01!

Μεσοβδόμαδα εξασφάλισαν την πρόκριση, αμφότεροι με ισοπαλίες (1-1 με Κηφισιά και 2-2 με Athens Kallithea αντίστοιχα).

Στα του πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι είναι 10οι με 17 βαθμούς, ενώ ο αντίπαλός τους ακολουθεί στην επόμενη θέση και στο -3.



Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κανένα από τα οκτώ τελευταία ματς ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό δεν πανηγύρισε ο γηπεδούχος, με τους δύο αντιπάλους να μετρούν από τρία διπλά, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες...

Στα αγωνιστικά, ο Μελ δεν έχει διαθέσιμους τους Μπάκιτς και Χριστογεώργο, με την αποστολή να γνωστοποιείται πριν το ματς, ενώ ο Γιάννης Πετράκης πορεύεται δίχως τους Μλάντεν, Μπαλντασάρα και Οικονόμου.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΟΦΗ (Π. Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Αμπάντα, Νέιρα, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Μοσκέρα, Φελίπε, Τοράλ

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μπρ. Ντουάρτε, Λιάβας, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες, Τορεχόν, Σενγκέλια, Καρέλης

Διαιτητής: Γκορτσίλας
Βοηθοί: Κολλιάκος, Τοροσιάδης
4ος: Βάτσιος
VAR: Τσακαλίδης, Πάτρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x