Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο… καλλιτέχνης Αουγκούστο και ο θερμός κόσμος του ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ στην Κρήτη, αναγκάζοντας την ομάδα του Νίκου Νιόπλια στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει.

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΠΑΟΚ ο οποίος θέλει να χτίσει σερί νικών φέτος και να ξεχάσει την κακή του πρεμιέρα, όπου είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή την φορά επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ στην Κρήτη, δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα.

Χτίζει σερί νικών: Ο ΠΑΟΚ μετράει 4 σερί νίκες στη Super League, έχοντας δείξει ότι θέλει να χτίσει ένα σερί νικών σε κάθε ματς και να ξεχάσει την άσχημη πρεμιέρα όπου είχε ηττηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει φτιάξει ένα καλοδουλεμένο σύνολο και θέλει να βάλει τα δυνατά του για να φτάσει τον ΠΑΟΚ και πάλι στην κορυφή, όπως πριν δυο χρόνια, που ήταν στον πάγκο του Δικεφάλου. Τ

Ταιριάζει ο νέος ρόλος στον Αουγκούστο: Ο νεαρός παίκτης του Δικεφάλου που η φυσική του θέση είναι αμυντικό χαφ, έχει μπει σε ρόλο δεκαριού, δείχνοντας μέχρι στιγμής πολύ θετικά δείγματα και φαίνεται ότι ίσως και να του ταιριάζει περισσότερο η θέση. Σήμερα σκόραρε ένα πολύ όμορφο γκολ, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του κόντρα στον ΟΦΗ μεσοεπιθετικά.

Σε κάθε ματς ο Μιχάι γίνεται και καλύτερος: Ο Μιχάι σε παιχνίδι είναι και βελτιωμένος, βρίσκοντας ρυθμό. Σήμερα είχε καλές τοποθετήσεις και επεμβάσεις, δείχνοντας πως όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του θα γίνεται ολοένα και καλύτερος, έχοντας πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη αφού είναι νεαρός σε ηλικία

Ο Ντουρμισάι και ο Νέιρα ήταν ολομόναχοι: Τόσο ο Ντουρμισάι, όσο και ο Νέιρα πάλεψαν για τον ΟΦΗ, δημιουργώντας συνεχώς φάσεις και προσπαθώντας να βρουν κάποιο τέρμα. Ο δεύτερος από την αρχή του πρωταθλήματος έδειξε θετικά δείγματα, ενώ ο 25χρονος επιθετικός στο σημερινό ματς έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Παρόλα αυτά, δεν είχαν σημαντικές βοήθειες από τους συμπαίκτες τους.

Ο κόσμος του ΟΦΗ δεν σταμάτησε να τραγουδά παρά το σκορ: Μια πολύ όμορφη εικόνα πρόσφεραν οι φίλοι του ΟΦΗ, οι οποίοι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να εμψυχώνουν την κρητική ομάδα. Μπορεί να έχαναν με 3-1 ωστόσο οι φίλαθλοι ήταν εκεί για να τους δίνουν δύναμη να συνεχίσουν μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x