Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Πάνοπλος μετά τη διακοπή στο… ντέρμπι κορυφής

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έπρεπε στο Ηράκλειο, εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και ο Λουτσέσκου έχει τη δυνατότητα να ανασυντάξει την ομάδα για το ντέρμπι κορυφής με τον Βόλο.

Ιδανικά τελείωσε για τον ΠΑΟΚ η πρώτη σειρά συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο Ηράκλειο, επικρατώντας με σκορ 3-1 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και παράλληλα εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» (0-0) του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Κάπως έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με τους παίκτες που θα βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ώστε να εμφανιστούν καλύτερη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Και αυτό θα συμβεί με το… ντέρμπι κορυφής με τον Βόλο, ο οποίος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 12 βαθμούς (όσους και ο ΠΑΟΚ) και ο Ρουμάνος έχει έναν ακόμη λόγο να είναι αισιόδοξος.

Όπως μετέφερε στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, πριν από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στο διάστημα της διακοπής αναμένεται να επιστρέψουν αρκετοί παίκτες (Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον και Ελ Καντουρί), εκτός από τον Ολιβέιρα που χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Πάντως, αυτό που θέλει ο Λουτσέσκου είναι οι παίκτες του να κοιτούν παιχνίδι με το παιχνίδι τις υποχρεώσεις τους, να κερδίζουν έστω και με μισό γκολ, καθώς θεωρεί πως με τον συγκεκριμένο τρόπο η ομάδα θα χτίσει ξανά τον χαρακτήρα που την οδήγησε στο ιστορικό νταμπλ το 2019.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x