Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Θα προστατεύσει την ομάδα μετά την Τούμπα, αλλά μακριά από… επικοινωνιακές καταιγίδες!

Από τον ΟΦΗ τονίζουν πως δεν πρόκειται να μείνουν «παρατηρητές» μετά το ματς της Τούμπας και ήδη από το πρωί της Κυριακής έχουν ξεκινήσει μια σειρά από κινήσεις για την προστασία της ομάδας.

Στον ΟΦΗ ακόμη «βράζουν» για το γεγονός ότι το 0-1 στην Τούμπα έγινε… πέναλτι και 1-0 για τον ΠΑΟΚ, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ομάδας «δεν θα μπουν σε ένα ανούσιο παραλήρημα ανακοινώσεων», όπως τονίζουν, «το οποίο ενδεχομένως γίνεται μόνο για την ηθική ικανοποίηση των φιλάθλων». Οι όποιες τοποθετήσεις έγιναν, αναφέρουν, ήταν απόλυτα στοχευμένες στο πρόβλημα, δίχως, όμως, να χάνεται η ουσία.

Αυτό, από την άλλη, δεν σημαίνει ότι στον ΟΦΗ θα μείνουν παρατηρητές της κατάστασης. Ήδη, μάλιστα, από το πρωί κιόλας της Κυριακής (άρα θα υπάρξει και συνέχεια), έχουν γίνει κινήσεις, προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις.

Ξεκάθαρα, όμως, αυτό που πιστεύουν άπαντες στην ομάδα είναι ότι οι οποιεσδήποτε κινήσεις δεν πρόκειται να αποτελέσουν αντικείμενο επικοινωνιακής πολιτικής. «Λειτουργούμε πάντα με καθαρή σκέψη, χωρίς να μας παρασύρει το συναίσθημα και σίγουρα δίχως ίχνος ανούσιου εντυπωσιασμού», αναφέρουν οι Κρητικοί και υπογραμμίζουν: «Θέλουμε να μπει ένα τέλος στα όσα συνέβησαν στο ματς της Τούμπας και να συνεχίσουμε μπροστά για να μην αποπροσανατολιστούμε από τον στόχο μας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x