Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Χωρίς Κομεσίδη κόντρα στον Εργοτέλη

Μοναδικό πρόβλημα για το Νίκο Παπαδόπουλο στο αυριανό φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη η απουσία του τραυματία Δημήτρη Κομεσίδη.

Ο τραυματίας Δημήτρης Κομεσίδης θα είναι ο μοναδικός «απών» από το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Γεντί Κουλέ» το Σάββατο (18/8, στις 7 υο απόγευμα.

Αναμέτρηση, η οποία θα αποτελέσει και την τελευταία πρόβα των «ομιλιτών», πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας, ενώ, όπως και στα προηγούμενα φιλικά, έτσι και σε αυτό, ο Νίκος Παπαδόπουλος, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι καρτών των εισιτηρίων διαρκείας ή όσοι έχουν την απόδειξη πληρωμής στα χέρια τους, θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν. Ελεύθερη για αυτό το παιχνίδι, θα είναι η είσοδος στα παιδιά.

Παράλληλα, στο παιχνίδι θα ισχύσει για πρώτη φορά η ελεγχόμενη διέλευση φιλάθλων στο γήπεδο, μέσα από τα τουρνικέ που έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις θύρες. Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ζητά από τους φιλάθλους να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των ανθρώπων που θα βρίσκονται στις θύρες του γηπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x