Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η αγωνία στον Ολυμπιακό για Βρσάλικο και Ροντρίγκες»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τους δύο άξονες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχουμε δύο άξονες αυτή τη στιγμή. Ο πρώτος είναι η προετοιμασία και τους αγώνες με την Μακάμπι, την οποία θα αντιμετωπίσει σε δεκαπέντε μέρες. Υπάρχει μία αγωνία για την προσπάθεια που κάνουν ο Βρσάλικο και ο Γκάρι Ροντρίγκες, που είναι δύο σημαντικοί παίκτες στο πλάνο του Μαρτίνς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι τραυματίας ο Γκάρι, υπέστη μία θλάση στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας, και αν δεν είχε πρόβλημα θα έπαιζε στα άκρα μαζί με τον Μασούρα. Γίνεται μία προσπάθεια να προλάβει ο παίκτης να είναι τουλάχιστον στην αποστολή, που και για αυτό δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Για τον Βρσάλικο, πρέπει να δούμε τον βαθμό της ετοιμότητάς του, αν και δηλώνει ότι θα είναι έτοιμος, όμως δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι αυτό να συμβεί σε δύο εβδομάδες», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για το μεταγραφικό κομμάτι και τόνισε: «Το δεύτερο κομμάτι είναι το μεταγραφικό, όπου περιμένουμε τις εξελίξεις για Σκάρπα, εξτρέμ και αριστερό μπακ. Για τον Σκάρπα, κανονικά έπρεπε από χθες να έχουμε μία πιο σαφή εικόνα, αλλά υπάρχουν κάποια διαδικαστικά θέματα που ίσως το πάνε λίγες μέρες πιο πίσω. Μέσα στην εβδομάδα, πάντως, θα ξέρουμε και πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν από τώρα για τον Δεκέμβριο. Για τον Μαξ Λόου, δεν πάνε τόσο γρήγορα τα πράγματα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που είναι δύσκολη ομάδα στη διαπραγμάτευση, έχοντας Άραβες στην ηγεσία της. Λογικά θα τον δώσει, αλλά περιμένουμε να δούμε με τι κόστος».

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Υπάρχει μία άλλη επιλογή του Καναδού, του Σαμ Αντεκούγκμπε της Χατάισπορ. Υπάρχει και το θέμα του εξτρέμ, όπου περίμεναν τα πράγματα να πάνε καλύτερα με τον Εμπουκού στον Ολυμπιακό με τον Εμπουκού, για τον οποίο έκανε μία μεγάλη πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ από τη Ρεμς. Δεν έδειξε τουλάχιστον μέχρι να συγκινείται η γαλλική ομάδα. Το σκέφτεται και ο παίκτης, σύμφωνα με ρεπορτάζ αν είναι καλό να φύγει από τώρα από τη Γαλλία. Χτυπάει ο Ολυμπιακός πλέον και άλλες πόρτες, με κορυφαία την περίπτωση του Σόλομον της Σαχτάρ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x