Stoiximan Super League

Οι νέες φωνές και το «μπράβο, επιτέλους» από τον Γιοβάνοβιτς

Παρατηρήσεις, νέα "γκάζια" αλλά και ικανοποίηση από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατά τη διάρκεια του διπλού στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Χορστ. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας

Αρκετή δουλειά περίμενε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και στην απογευματινή προπόνηση στο Χορστ της Ολλανδίας. Το πρόγραμμα, μετά το καθιερωμένο "ζέσταμα", περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και τελείωμα, ενώ οι πράσινοι συνέχισαν με δίτερμα στα 2/3 του γηπέδου.

"Μην πηγαίνετε χαλαρά στην μπάλα"

Κατά τη διάρκεια της άσκησης με τα τελειώματα από τα πλάγια, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζητούσε ένταση. Ηθελε ρυθμό από τους ποδοσφαιριστές του και φώναζε: "Μην πηγαίνετε χαλαρά στην μπάλα", όταν τους έβλεπε να μην πηγαίνουν με ταχύτητα, αλλά με... τζόκιγν.

Οι τέσσερις χαφ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Αγιούμπ έδιναν πάσα στον φορ, από εκεί η μπάλα πήγαινε στο δεκάρι. Ο τελευταίος τη μοίραζε στον εξτρέμ, ο οποίος έκανε σέντρα για το τελείωμα της φάσης.

Στην άσκηση με τα πορτοκαλί ήταν οι Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Καμπετσής. Τα κίτρινα φορούσαν Χατζηγιοβάνης, Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης. Με τα πράσινα: Μπουζούκης, Αθανασακόπουλος, Σαβιέρ, Καρλίτος. Στο δεύτερο κομμάτι της άσκησης ο Γιοβάνοβιτς έδωσε εντολή για δυο επαφές.

Το άλλο γκρουπ απαρτιζόταν από τους κεντρικούς αμυντικούς και τους ακραίους μπακ. Υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη, δούλεψε στον τρόπο απομακρύνσεων, έπειτα από σέντρες.

Δίτερμα και "μπράβο" από Γιοβάνοβιτς στο γκολ Καρλίτος

Ακολούθησε το δίτερμα στα 2/3 του γηπέδου. Οι ομάδες ήταν οι ακόλουθες:

Πορτοκαλί: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Ρόμπι, Κώτσιρας, Μαουρίσιο, Αθανασακόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Καρλίτος.

Πράσινοι: Χριστογεώργος, Σάντσες, Σερπέζης, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αγιούμπ, Αϊτόρ, Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Μακέντα.

Ο Μακέντα σκόραρε με πέναλτι για το 1-0, ενώ ισοφάρισε με εκπληκτικό τέρμα ο Καρλίτος. Έπειτα από ωραία ανάπτυξη, ο Χατζηθεοδωρίδης σέντραρε, ο Ισπανός έπιασε εναέριο πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ακούσει τα "μπράβο" ικανοποίησης από τον Γιοβάνοβιτς.
"Μπράβο! Επιτέλους, μπράβο", φώναξε ο Σέρβος προπονητής, γεγονός που ανέβασε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών που άλλαζαν στη συνέχεια ακόμη πιο έντονα και γρήγορα την μπάλα, γεγονός που άρεσε στον έμπειρο κόουτς.
Σαβιέρ, Βιγιαφάνιες, Αλεξανδρόπουλος έκαναν αποφόρτιση κι έβλεπαν το διπλό από την πλάγια γραμμή.

Έντονες παρατηρήσεις σε Χατζηθεοδωρίδη

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του διτέρματος δεν έλειψαν τα νέα... γκάζια από τον Γιοβάνοβιτς. Σε κάποια φάση ο Χατζηθεοδωρίδης έχασε την μπάλα από τον Σανκαρέ. Έμεινε στο έδαφος και στη συνέχεια "γκρέμισε" τον Αϊτόρ, κάνοντας πέναλτι.

Ο Σέρβος σταμάτησε την άσκηση και αρκετά εκνευρισμένος είπε στον ποδοσφαιριστή, φωνάζοντάς του: "?Τι είναι αυτό που κάνεις τώρα; Επειδή δεν έδωσε φάουλ γυρίζεις εκνευρισμένος και κάνεις κακό στην ομάδα με αυτό το πέναλτι;". Μετά το τέλος του προγράμματος, ο έμπειρος τεχνικός αγκάλιασε τον παίκτη και σε πιο ήρεμο και χαλαρό ύφος τα είπε μαζί του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x