Stoiximan Super League

Αύριο στην Αθήνα ο Σάρλια για τον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα θα είναι αύριο ο Σάρλια για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Μετά την συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Σάρλια η οποία έγινε γνωστή σήμερα, προχωρούν γρήγορα οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της απόκτησής του.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός αναμένεται αύριο Τετάρτη στην Αθήνα για να περάσει από τις ιατρικές και τις άλλες εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πράσινους. Ο Σάρλια αναμένεται να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό τις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό για να καλύψει τη διαφορά που έχει από την υπόλοιπή ομάδα στη φυσική κατάσταση.

Νικολογιάννης: «Το στόρι της απόκτησης του Σάρλια, ρίχνουν το βάρος στον εξτρέμ»

Το χρονικό της απόκτησης του Ζβόνιμιρ Σάρλια από τον Παναθηναϊκό μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, που αποκάλυψε νωρίτερα και την μεταγραφή του Κροάτη αμυντικού.

«Ο Σαρλια είναι ένας τους τρεις παίκτες της λίστας που είχε δώσει ο Γιοβάνοβιτς, η καθυστέρηση ήταν επειδή η ομάδα του χρωστούσε λεφτά. Έκανε προσφυγή, πήγε στην FIFA η Ανκαραγκουτσού συμβιβάστηκε, έμεινε ελεύθερος και κατόπιν συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό. Είναι επιλογή του προπονητή, έχει πάρει πληροφορίες από την Μπελούπο. Είναι δεξιοπόδαρος, ψηλός, έχει καλή τεχνική για στόπερ, πολύ καλό τακλιν αλλά είναι μόνο 24 ετών και δεν έχει τις εμπειρίες. Βέβαια, έρχεται για συμπληρωματική λύση. Ο Γιοβανοβιτς βλέπει σε αυτόν στοιχεία που δεν έχουν οι άλλοι αμυντικοί του Παναθηναϊκού, ενώ έρχεται από γεμάτη σεζόν. Το συμβόλαιο του θα είναι γύρω στις 300 χιλιάδες ευρώ», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x