Stoiximan Super League

Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για ΑΕΚ - Διεκδικούν θέση Ρούμπεν και Χατζηγιοβάνης

Τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ, με μοναδικό στόχο, φυσικά, τη συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά και τις τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η ψυχολογία των πράσινων, έπειτα από τα νικηφόρα αποτελέσματα, είναι ανεβασμένη και οι πράσινοι πηγαίνουν για το μεγάλο ματς με ανεβασμένο ηθικό, αλλά και… χαμηλά την μπάλα, γνωρίζοντας ότι έχουν μπροστά τους ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει επιπλέον λύσεις, αφού διαθέσιμοι θα είναι ξανά οι Καρλίτος, Ιωαννίδης και Λούντκβιστ. Σε επίπεδο ενδεκάδας, αναμένονται λίγες αλλαγές. Ο Μπρινιόλι θα επιστρέψει στο τέρμα. Η τετράδα στην άμυνα θα παραμείνει ίδια και θα αποτελείται από τους Κώτσιρα, Βέλεθ, Σάρλια και Χουάνκαρ. Ο Αλεξανδρόπουλος, επίσης, θα συνεχίσει στη μεσαία γραμμή, όπως το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Βιγιαφάνιες.

Ο Ρούμπεν διεκδικεί μια θέση μαζί με τον Μαουρίσιο. Ο Μακέντα, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, θα παραμείνει στην επίθεση. Ο Παλάσιος θα είναι στο ένα άκρο, ενώ ακόμα παραμένει ανοιχτή η θέση για τον έτερο εξτρέμ. Ο Χατζηγιοβάνης και ο Αϊτόρ διεκδικούν μια θέση με τον πρώτο να έχει αρκετές πιθανότητες για επιστροφή στην ενδεκάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x