Stoiximan Super League

Οι τρεις Χιλιανοί που πρότεινε ο Κοντρέρας στον ΠΑΟΚ

Μόνο τυχαία δεν είναι η σημερινή παρουσία του Πάμπλο Κοντρέρας στην Τούμπα για το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Πιρίν, καθώς ο παλαίμαχος άσος πρότεινε τρεις ποδοσφαιριστές στον «Δικέφαλο».

Στην Τούμπα βρίσκεται ο Πάμπλο Κοντρέρας όχι τόσο για να παρακολουθήσει το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Πιρίν, αλλά προκειμένου να προτείνει παίκτες στους ιθύνοντες του «Δικεφάλου», αφού ο ίδιος ακολουθεί πλέον καριέρα μάνατζερ.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού προτείνει στους Θεσσαλονικείς τρεις παίκτες, οι οποίοι μάλιστα είναι συμπατριώτες του και πρόκειται για τους Πάουλο Αντρές Γκαρσές, Κλαούντιο Αντρές Μπαέσα και Ραφαέλ Καρόκα.

Ο πρώτος είναι ένας έμπειρος γκολκίπερ 31 ετών, ο οποίος φέτος είχε ρόλο αναπληρωματικού τερματοφύλακα στην Κόλο-Κόλο και έχει ως «παράσημο» μία συμμετοχή με την εθνική ομάδα της Χιλής.

Ο δεύτερος που βάσει του προφίλ του μοιάζει και πιο ελκυστική περίπτωση είναι 22 ετών και αποτελεί τον βασικό αμυντικό χαφ της Κόλο-Κόλο. Μάλιστα, ΜΜΕ στην πατρίδα του παρομοιάζουν το στυλ του με αυτό του Αρτούρο Βιδαλ.

Τέλος, ο Καρόκα είναι ένας 26χρονος μπακ και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται βασικός στην Ντεπόρτες Ικίκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x