Stoiximan Super League

Όλα… παίζουν για Καπίνο

Τα πάντα ανοιχτά για Καπίνο. Ο 23χρονος πορτιέρο βρίσκεται σε δυσμενή θέση, όπως επιβεβαιώθηκε με τον αποκλεισμό του από την αποστολή του Ολυμπιακού για Γιουβέντους και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

ΑΕΚ… Γιουβέντους και κάπου ενδιάμεσα και Στέφανος Καπίνο.

Ο Ολυμπιακός (του Τάκη Λεμονή πλέον) καλείται να αφήσει πίσω του τη σκληρή ήττα στο ντέρμπι με την Ένωση και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την πάρα πολύ δύσκολη αναμέτρηση (27/09, 21:45) με τη Γιουβέντους για το Champions League, ενώ παράλληλα αιωρείται και το θέμα του 23χρονου γκολκίπερ.

Τι γίνεται, λοιπόν, με τον διεθνή τερματοφύλακα;

Το σίγουρο είναι ότι στην παρούσα φάση βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο βασικός παίκτης των «ερυθρόλευκων» σε όλα τα φετινά επίσημα ματς για τη θέση κάτω από τα δοκάρια πλην αυτού με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο έμεινε εκτός αποστολής για την Τετάρτη. Έτσι, κόντρα στη «Γηραιά Κυρία» θα αγωνιστεί σίγουρα ο Σίλβιο Προτό και εναλλακτική επιλογή για τον 57χρονο τεχνικό είναι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Ο Στέφανος Καπίνο δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα με την πρώτη ομάδα (αλλά ούτε και με την Κ-20 παρά τη φημολογία), δίχως να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αυτό κάτι δείχνει. Το τι θα γίνει με τον παίκτη των «ερυθρόλευκων» δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά αυτήν τη στιγμή. Αν είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, τότε ίσως μπει τέλος με αυτόν τον τρόπο σε αυτήν την κρίση. Διαφορετικά, τα πράγματα θα γίνουν πιο πιεστικά για τον Καπίνο. Οι εξελίξεις θα σημειωθούν άμεσα και μπορεί πριν το ματς με τους Περιστεριώτες.

Υπάρχουν δύο στοιχεία που ίσως λειτουργήσουν υπέρ του διεθνή γκολκίπερ. Η επιστροφή του Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία. Πρόκειται για προπονητή που έδειξε πέρυσι ότι πιστεύει στις ικανότητές του, αν και τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, ήταν βαρύ το κλίμα για το έτερο παίκτη που υπήρχε ως βασική επιλογή, τον Λεάλι που προερχόταν από άσχημη εμφάνιση κόντρα στην Μπεσίκτας. Ωστόσο, ο έμπειρος προπονητής εμπιστεύθηκε τον Καπίνο σε απόλυτο βαθμό.

inner

Το άλλο στοιχείο που μπορεί να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του και το οποίο πέρασε κάπως στα ψιλά τη Δευτέρα, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στους Πειραιώτες, είναι η πρόσληψη του Παναγιώτη Αγριογιάννη στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων αντί του Αλέκου Ράντου. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έδωσε ώθηση στον νεαρό τότε παίκτη, όταν συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό και δεδομένα πιστεύει στις ικανότητές του. Πάντως, με τα τωρινά δεδομένα, όλα είναι ανοιχτά για Καπίνο και το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό βρίσκεται στο πολύ δύσκολο ματς με τη Γιουβέντους.

Φημολογείται, μάλιστα, πως ο Καπίνο έχει ζητήσει συνάντηση με τη διοίκηση για να ξεκαθαρίσουν τα πάντα για τη θέση του στην ομάδα και να λυθούν όποιες παρεξηγήσεις υπάρχουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x