Stoiximan Super League

Ολιβέιρα: «Είμαστε κουρασμένοι, μετρά η νίκη»

Στη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού στάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά το 3-2 του «Δικεφάλου» επί των Βοιωτών την Τούμπα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά κόντρα στον Λεβαδειακό, όμως ζορίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και τόνισε πως έχουν κουραστεί σωματικά και πνευματικά μετά τα συνεχόμενα ματς και το νικηφόρο σερί, ενώ εξήρε τους Κωνσταντέλια και Ντάντας.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη και την εμφάνιση σήμερα: «Μετράει ότι καταφέραμε και πήραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, σκοράραμε και μετά υπήρξε αυτό το πέναλτι που δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε… Αντιδράσαμε πριν το ημίχρονο, μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο, σκοράραμε ξανά και κάπου εκεί έπρεπε να κάνουμε καλύτερη διαχείριση. Προερχόμασταν, όμως, από τρία πολύ απαιτητικά παιχνίδια και αυτό που μετράει είναι η νίκη».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα και αν υπάρχει επιβάρυνση: «Για να είμαι ειλικρινής, νιώθω κουρασμένος. Δεν είναι τόσο η σωματική κούραση, αλλά η πνευματική. Δώσαμε τρία ντέρμπι πολύ απαιτητικά στο ψυχολογικό κομμάτι Όπως μας είπε ο προπονητής, πριν το παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε αυτό ως μεγάλη ομάδα. Αυτό κάναμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς σήμερα και συνεχίζουμε».

Για τον Κωνσταντέλια: «Μου αρέσει πολύ να παίζω μαζί του. Είναι φανταστικός παίκτης. Δεν θέλω να του βάζω πίεση, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Είναι μόλις 19 ετών, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά είναι ένας παίκτης που θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια».

Για τα δύο γκολ του Ντάντας: «Του λέω πάντα ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής. Του λέω ότι πρέπει να ξαναγίνει περισσότερο επιδραστικός, να βρει γκολ και ασίστ. Παίρνει πολύ χρόνο και αυτό θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί, γιατί έχει την ποιότητα. Χαίρομαι να παίζω μαζί του και πιστεύω ότι θα γίνει ακόμα καλύτερος στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x