Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Αν κλείσει και Μπονατσόλι, καλύπτεται φέτος ο ΠΑΟΚ - Θύμισε α' γύρο με Λεβαδειακό»

Την εκτίμηση ότι εφόσον κλείσει θετικά η δύσκολη περίπτωση Μπονατσόλι, ο ΠΑΟΚ θα διαθέτει επαρκείς λύσεις για φέτος έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Τι είπε για το ματς με Λεβαδειακό,

Στην προσπάθεια απόκτησης του Φεντερίκο Μπονατσόλι από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Βάιου Τσούτσικα, στάθηκε στην καλή παρουσία του 25χρονου φορ (ειδικά πέρυσι) στο δύσκολο πρωτάθλημα της Serie A και τόνισε ότι προκαλεί κάποια έκπληξη στους Ιταλούς η συμφωνία του «δικεφάλου του Βορρά» με τη Σαλερνιτάνα για τον δανεισμό του.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία στη δύσκολη διαπραγμάτευση με τον παίκτη και ενταχθεί (μετά τους Τάισον-Κεντζιόρα) στο ρόστερ, θα είναι καλυμμένη η ομάδα για τις φετινές της υποχρεώσεις.

Όσο για το χθεσινό ματς με τον Λεβαδειακό, συμφώνησε ότι φάνηκε σε μεγάλο βαθμό η κούραση από τα συνεχή ματς και τόνισε πως εμφάνισε ο ΠΑΟΚ το φαινόμενο του α’ γύρου, όταν δεν ένιωθε ασφάλεια αν δεν είχε προβάδισμα δυο γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x