Stoiximan Super League

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Σάλιακα στη Ζανκτ Πάουλι!

Ποδοσφαιριστής της Ζανκτ Πάουλι θα πρέπει να θεωρείται ο Μανώλης Σάλιακας, ο οποίος θα αφήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά το τέλος της φετινής σεζόν θα αγωνίζεται στη Γερμανία!

Στη Γερμανία και την ομάδα της Ζανκτ Πάουλι θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Μανώλης Σάλιακας, ο οποίος μετά από μία εντυπωσιακή για εκείνον σεζόν, αφήνει τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ελληνική Super League!

O 26χρονος δεξιός μπακ είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους του φετινού πρωταθλήματος, στο οποίο έχει πραγματοποιήσει 31 εμφανίσεις με 1 γκολ και 4 ασίστ. Η εξαιρετική φετινή του πορεία έστρεψε πάνω του τα βλέμματα, ενώ του χρόνου δεν αποκλείεται να αγωνίζεται και στην Bundesliga, αφού η νέα του ομάδα ελπίζει ακόμα σε άνοδο, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία.

Πλέον, ο ΠΑΣ καλείται να αντικαταστήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του. Σ' αυτήν την κατεύθυνση φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Κιάκου του Ιωνικού. Το συμβόλαιο του 24χρονου αριστερού μπακ-χαφ με τους «κυανόλευκους» εκπνέει, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x