Stoiximan Super League

Δεύτερο τεστ για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δίνει το δεύτερο του φιλικό, αντιμετωπίζοντας τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Τεστ… Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Ολυμπιακό.

Η πρεμιέρα των Πειραιωτών στα φιλικά προετοιμασίας δεν έγινε με το δεξί, καθώς ηττήθηκαν 2-0 από την αυστριακή Ριντ, παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτεροι, αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, ενώ στο β’ μέρος δεν… πάτησαν στο γήπεδο.

Σήμερα αντιμετωπίζουν στις 19:00 (Cosmotesports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) τη γερμανική ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός ο Λεονάρντο Κούτρης την τελευταίο διετία. Το χτίσιμο των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και όπως είναι λογικό ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει αρκετές δοκιμές. Οι Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπα, Μανωλάς, Κούτρης, Κανέ, Α. Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Φαντιγκά, Καρβάλιο και Ελ Αραμπί ήταν στο αρχικό σχήμα την Παρασκευή και δεν αναμένεται να παίξουν από την αρχή σήμερα.

Μετά το σημερινό φιλικό, ακολουθούν εκείνα με Κρακόβια, Σλάβια Πράγας, Αρμίνια Μπίλεφελντ και Σάλτσμπουργκ. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί στις 20 Ιουλίου, με το εκτός έδρας ματς ενάντια στη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x