Stoiximan Super League

Τσόλακ-Ντινάμο έκαναν το χατίρι του Ολυμπιακού: Στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας του Europa αν προκριθεί!

Ο Ολυμπιακός είδε την επιθυμία του να γίνεται… διαταγή και τις Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ρέιντζερς να πηγαίνουν στα «αστέρια», κάτι που του ανοίγει τον δρόμο για το 1ο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League.

Ιδανικά ήταν τα αποτελέσματα των τελευταίων προκριματικών αγώνων του Champions League για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν την επιθυμία τους να γίνεται… διαταγή και τις Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Ρέιντζερς να παίρνουν την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. Οι Κροάτες επικρατώντας 4-1 της Μπόντο/Γκλιμτ στην παράταση και ανατρέποντας το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα, ενώ οι Σκωτσέζοι χάρη στο γκολ του Τσόλακ νίκησαν 1-0 την Αϊντχόφεν και πήραν το εισιτήριο μετά το 2-2 του πρώτου ματς.

Κάπως έτσι, ο δρόμος για τους Πειραιώτες ανοίγει ώστε να είναι στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League στην κλήρωση της Παρασκευής.

Όλα αυτά, εφόσον καταφέρει η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν να προκριθεί εις βάρος του Απόλλωνα Λεμεσού στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Οι ομάδες του 1ου pot τις οποίες θα αποφύγει ο Ολυμπιακός:
Ρόμα
Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Άρσεναλ
Λάτσιο
Μπράγκα
Ερυθρός Αστέρας
Ντινάμο Κιέβου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x