Το τέλειο άγγιξε ο Ολυμπιακός όσον αφορά τις εναέριες μονομαχίες στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς είχε το εκπληκτικό ποσοστό 94% στις κερδισμένες!
Μόλις μία κεφαλιά κατάφερε να πάρει η Ένωση στο πρώτο μέρος, με τον Βίντα να νικά μόλις μια φορά τον Ταρέμι. Συνολικά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 16/17 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες, με τον Κοστίνια να έχει τις περισσότερες με 5.
Άλλωστε, το πέναλτι με το οποίο προηγείται ο Ολυμπιακός προήλθε από μία κερδισμένη κεφαλιά του Ταρέμι στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ, με την μπάλα να βρίσκει στη συνέχεια το χέρι του Βίντα.
Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Λούκα Γιόβιτς έχει χάσει τις περισσότερες, καθώς έχει 0/8! Ένα στατιστικό που αποτυπώνει πλήρως την αποφασιστικότητα των παικτών του Ολυμπιακού και την ένταση που βγάζουν στο ματς.
Όσον αφορά τις μονομαχίες εδάφους, υπερέχει και εκεί ο Ολυμπιακός με 24/40 κερδισμένες (60%). Φυσικά σε αυτό έχει βοηθήσει και το κατάμεστο «Καραϊσκάκης» και η δύναμη που αντλούν οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ από τον κόσμο.
Διαβάστε Επίσης
Έσε: «Να αφήσουμε πίσω ό,τι συνέβη με την Μπαρτσελόνα και να γυρίσουμε σελίδα κόντρα στην ΑΕΚ» Μεντιλίμπαρ: «Ανομοιόμορφη η πορεία της ΑΕΚ, αλλά θα είναι δύσκολο ματς - Να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί στην έδρα μας» Νικολακόπουλος: «Όταν ο Μεντιλίμπαρ έβαζε αλλαγή τον Τσικίνιο με την ΑΕΚ…» Η αποστολή του Ολυμπιακού για την ΑΕΚ - Μέσα Ροντινέι, Τσικίνιο - Εκτός Ζέλσον, Ορτέγκα Πιθανές οι εκπλήξεις από Μεντιλίμπαρ για ΑΕΚΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






