Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Δεν είναι αθώο του Παπασταθόπουλου, 2-3 εβδομάδες εκτός ο Γκάρι»!

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM, το πρόβλημα Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν είναι τόσο αθώο τελικά ενόψει Παναθηναϊκού, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες!

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει μπει, πλέον, σε… mood ντέρμπι «αιωνίων», μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών τόνισε πως το πρόβλημα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος έχει ένα σφίξιμο αριστερά στον οπίσθιο μηριαίο από το ματς στη Λαμία, δεν είναι, τελικά, τόσο αθώο!

Όπως σημείωσε, «δεν είναι λίγες οι ενοχλήσεις για τον Έλληνα στόπερ και πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια τόσο από τον ίδιο όσο και από το ιατρικό τιμ, προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο. Δεν λέω ότι δεν θα παίξει, αλλά και δεν μπορώ να υπογράψω ότι θα παίξει».

Όσο για τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες, ανέφερε πως θα μείνει εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες και δύσκολα θα προλάβει ακόμη και την ΑΕΚ!

Όσο για την 11άδα, τόνισε ότι «περιμένουμε να δούμε αν ο Μίτσελ σκοπεύει να παρατάξει κλασικά τον Ολυμπιακό με το ίδιο σχήμα ή θελήσει να αξιοποιήσει με κάποιον τρόπο και τον Σαμασέκου».

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x