Stoiximan Super League

Σειρά έχει του εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Εντός της ημέρας αναμένεται να προχωρήσει το τυπικό κομμάτι με τον Τικίνιο και ο Ολυμπιακός προχωράει το θέμα του εξτρέμ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει σήμερα τα διαδικαστικά ζητήματα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του (2+1) με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων).

Επόμενος στόχος για τον πρωταθλητή Ελλάδας αποτελεί η απόκτηση ενός εξτρέμ. Όλο αυτό το διάστημα έχει γίνει η σχετική προεργασία από τους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές.

Tο συγκεκριμένο θέμα θα προχωρήσει τις προσεχείς ημέρες, ούτως ώστε ο «εκλεκτός» να έρθει πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και να τεθεί στη διάθεση του Πέντρο Μαρτίνς με φόντο τα προκριματικά του Champions League.

Στην παραπάνω προσπάθεια φαίνεται πως μπαίνει και ο Ντέκο, μάνατζερ του Τικίνιο και του Ρέαμπτσιουκ, που έχει άκρες στην Πορτογαλία και τη Βραζιλία, προτείνοντας ενδεχομένως κάποιους παίκτες στη διοίκηση.

Ψηλά στη λίστα φαίνεται πως είναι ο Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού της Μπεσίκτας, ο Αλασάν Ενταό της Φατίχ Καραγκιουμριούκ και ο Ρις Νέλσον της Άρσεναλ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να φορτσάρουν τις προσεχείς ημέρες, προχωρώντας τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους και να έρθει σύντομα ο παίκτης που θα προτιμηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x