Stoiximan Super League

Λάριν, η αντιπρόταση του Ολυμπιακού για Φορτούνη

Η Μπεσίκτας πρότεινε ανταλλαγή Φορτούνη με Λιάγιτς, αλλά ο Ολυμπιακός έκανε αντιπρόταση -σύμφωνα με τους Τούρκους-, έχοντας βάλει στο μάτι τον Λάριν. Με πόσα δίνουν τον διεθνή άσο οι Πειραιώτες.

Η πρόταση της Μπεσίκτας για Φορτούνη και η απάντηση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Το ενδιαφέρον που υπάρχει από την πρωταθλήτρια της SuperLig, αλλά και τη δευτεραθλήτρια, Γαλατάσαραϊ, παραμένει στον… αφρό τις τελευταίες ημέρες.

Η Μπεσίκτας έριξε αρχικά στο τραπέζι την ιδέα να γίνει ανταλλαγή του Έλληνα άσου με τον Λιάγιτς, που είναι ο… playmaker στην ομάδα του Σεργκέν Γιαλτσίν, αλλά δεν πήρε θετική απάντηση από τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Τουρκία και συγκεκριμένα από το fotorspor.com, υπήρξε αντιπρόταση από τους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα, ζήτησαν από την ομάδα της γειτονικής χώρας να γίνει τράμπα Φορτούνη-Λάριν. Πρότεινε, για ακραίο επιθετικό με καταγωγή από τον Καναδά, που βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού από πέρυσι. Μάλιστα, στην εναλλακτική λύση που έδωσε, ανέφερε ότι εφόσον δεν θέλει να παραχωρήσει τον 26χρονο άσο, μπορεί να αποκτήσει τον Φορτούνη με 8 εκατομμύρια ευρώ.

Δύσκολα όμως θα συμβεί κάτι από τα δύο. Η Μπεσίκτας δεν μπορεί να δώσει το συγκεκριμένο ποσό, ενώ δεν εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο να στείλει τον Λάριν στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, δείχνει αποφασισμένη να κρατήσει τον Ενκουντού που επίσης αρέσει στους Πειραιώτες, αν και δεν ήταν φέτος ο βασικός εξτρέμ. Αυτοί ήταν ο Γκεζάλ (30 συμμετοχές ως βασικός) και ο Λάριν (33 ως βασικός), ενώ ο Γάλλος έκανε 15 ματς στο αρχικό σχήμα.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός διαψεύδει το συγκεκριμένο σενάριο της τουρκικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο συζητήθηκε ανταλλαγή του Κώστα Φορτούνη με τον Κάιλ Λάριν της Μπεσίκτας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x