Stoiximan Super League

Τεσσάρα στην Τούμπα μετά το 2000 για τον Ολυμπιακό - Με… Γιούτσο και Σιδέρη το τελευταίο διπλό με 3+ γκολ επί του ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός πέρασε με 4-1 από την Τούμπα, σε μία από τις πιο ευρείες νίκες της ιστορίας του στην έδρα του ΠΑΟΚ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αήττητος για έκτο συνεχόμενο ντέρμπι στην Τούμπα έμεινε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 του ΠΑΟΚ και μας ανάγκασε να ψάξουμε για τις προηγούμενες ευρείες «ερυθρόλευκες» νίκες στην έδρα του Δικέφαλου του Βορρά!

Η τελευταία φορά που είχε σημειώσει τέσσερα γκολ σε εκτός έδρας ματς με τους Θεσσαλονικείς ο Ολυμπιακός ήταν τον Νοέμβριο του 2000, όταν είχε επικρατήσει 4-2 με γκολ των Γεωργάτου, Αλεξανδρή και Τζόρτζεβιτς για το πρωτάθλημα.

Για να βρούμε όμως το τελευταίο ντέρμπι όπου οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 3+ γκολ στην Τούμπα, πρέπει να πάμε πολύ πίσω, στον Ιανουάριο του 1965, όταν είχαν νικήσει 4-0 τον ΠΑΟΚ με γκολ των Μποτίνου, Γιούτσου, Αγανιάν και Σιδέρη.

Συνεπώς, το 4-1 της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι η πιο ευρεία νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα τα τελευταία 59 χρόνια.



Ολυμπιακός: Από πότε είχε να βάλει 4 γκολ στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x