Stoiximan Super League

Ντεσπόντοφ: «Να το… βουλώσουμε και να δουλέψουμε σκληρά για τη ρεβάνς στη Λεωφόρο»

Οι δηλώσεις του Κίριλ Ντεσπόντοφ μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό.

Απογοητευμένος από τη βαριά εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό (1-4), αλλά και αποφασισμένος για σκληρή δουλειά ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και τη μάχη της πρόκρισης στον τελικό του θεσμού, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός του «δικεφάλου του βορρά» ανέφερε χαρακτηριστικά πως άπαντες πρέπει να... βουλώσουν το στόμα τους και να στρωθούν στη δουλειά για το επερχόμενο παιχνίδι με τους «πράσινους».



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κίριλ Ντεσπόντοφ:

«Είναι μια κακή κατάσταση για εμάς, κυρίως το αποτέλεσμα. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε σε 2-2, πιέσαμε ψηλά, ίσως βεβιασμένα, αλλά αφήσαμε κενούς χώρους, τους εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και σκόραρε στις αντεπιθέσεις.

Δεν παίζουμε το παιχνίδι μας. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας ζήτησε να ελέγξουμε περισσότερο την μπάλα, να την αλλάζουμε πλευρά. Στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε ακριβώς το ίδιο, δίνοντας χώρο στον Ολυμπιακό.

Δεν πρέπει να αντιδρούμε έτσι σε ένα τέτοιο γήπεδο με τον κόσμο μας μέσα. Δεχθήκαμε δύο γκολ σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Θα πάμε την Τετάρτη στη Λεωφόρο με διαφορετικό πνεύμα για να κάνουμε την ανατροπή. Χάσαμε 1-4, αλλά δεν είμαστε η χειρότερη ομάδα στον κόσμο.

Βουλώνουμε το στόμα μας και πιάνουμε από αύριο δουλειά. Σκύβουμε το κεφάλι και πάμε την Τετάρτη να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε μια καλή ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x