Τις τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, στον οποίο παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από την Παρασκευή γκάζι πάτησε γκάζι, αφού φάνηκε πως οι διοικητικές αλλαγές δεν επηρέασε τις μεταγραφές. Έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Βρσάλικο, φέρνει σήμερα τον Άβιλα και προχωράει για τους Σκάρπα και Ζιγκερνάγκελ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε.

«Κλείνει ουσιαστικά διαπιστωμένα κενά. Παίρνει μπακ, εξτρέμ, δεκάρι για το δημιουργικό κομμάτι, στη συνέχεια θα πάει για αριστερό μπακ και για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, ενώ θα γίνουν κινήσεις και για παίκτες που ενδεχομένως αποχωρήσουν από την ομάδα».

Ερωτηθείς αν έχει διαρρεύσει κάποια πληροφορία για τα οικονομικά της υπόθεσης του Βρσάλικο, υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το οικονομικό κομμάτι του Βρσάλικο, ενώ από την Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται ούτε η άφιξη του Άβιλα που αναμένεται σήμερα στην Αθήνα. Είναι πάγια τακτική, και δικαίωμά του, η συγκεκριμένη τακτική του Ολυμπιακού. Από εκεί που είχαμε πειράματα, πάει σε Βρσάλικο και Άβιλα».

Καταλήγοντας, τόνισε: «Ικανοποιεί τα θέλω του Μαρτίνς, χωρίς να φεύγει κάποιος από τους βασικούς παίκτες…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x