Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Όλες οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό με Σκάρπα, Ζινκερνάγκελ και Άβιλα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές δείχνει έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός, προτού αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Βρσάλικο, που ακόμα δεν είναι κλεισμένη μεταγραφή από τη στιγμή που δεν έχουμε πέσει οι υπογραφές. Όλα, όμως, δείχνουν ότι θα κλείσει, αφού ήρθε ο παίκτης με το ιδιωτικό αεροπλάνο που του έστειλε ο Μαρινάκης. Μίλησαν και ήρθαν σε μία κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία», ξεκαθάρισε για το θέμα του Κροάτη μπακ.

Στη συνέχεια, μετέφερε την πληροφορία από την Ιταλία, σύμφωνα με την οποία οι Πειραιώτες έχουν θα αποκτήσουν και τον Γκονζάλο Άβιλα Γκορδόν. «Εφόσον αληθεύει η πληροφορία από την Ιταλία, ο Ολυμπιακός έχει βρει και το μπακ απ του Βρσάλικο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο έγραψε τη σχετική πληροφορία για τον 24χρονο Ισπανό του οποίου το συμβόλαιο με την Χάντερσφιλντ να λήγει σε ένα χρόνο».

Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές έχουν στο στόχαστρό τους δύο-τρεις παίκτες δημιουργικούς-επιθετικούς, πέρα από τον Λάριν και τον Καμαρά. «Στο κομμάτι το δημιουργικό είναι ο Γκουστάβο Σκάρπα, πλέι μέικερ της Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα, ενώ για την επίθεση υπάρχει ο πολυσύνθετος Δανός κυνηγός Φίλιπ Ζιγκερνάγκελ της Γουότφορντ, ο οποίος έπαιξε ως δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ και τη βοήθησε πολύ να ανέβει στην Premier League», υπογράμμιζε.

«Έχουμε ένα παζλ από το οποίο θα προκύψουν οι τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές ενόψει και των αγώνων με την Μακάμπι Χάιφα για το Champions League», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x