Stoiximan Super League

Αποφεύγει τα πολύ χειρότερα ο Κανός-Αγωνία για Μπα

Ο Σέρχι Κανός φαίνεται πως γλίτωσε την πολύ σοβαρότερη ζημιά στο γόνατο. Εξετάσεις για τον Ισπανό εξτρέμ σήμερα, όπως και για τον Μπα. Ενοχλήσεις και για Χουάνγκ και Εμβιλά.

Ενός κακού, μύρια έπονται για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρα από δύο βαθμούς έχασε και παίκτες στον αγώνα με τον Άρη (2-2) για την δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Σέρχι Κανός, που αποχώρησε κλαίγοντας με πρόβλημα στο γόνατο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις απέφυγε την πολύ σοβαρή ζημιά στο δεξί γόνατο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη έσω πλάγιου, κάτι που πάντως-αν επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις-θα κρατήσει τον Ισπανό εξτρέμ για το μεγαλύτερο κομμάτι ή και όλα τα υπόλοιπα playoffs. Ο άτυχος άσος αποχώρησε κουτσαίνοντας από το «Γ. Καραϊσκάκης» και πήγε με ταξί στο σπίτι του, αφού δεν μπορούσε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του.

Όσον αφορά στον Ουσεϊνού Μπα, που επίσης εγκατέλειψε, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό. Ο Σενεγαλέζος στόπερ θα βγάλει μαγνητική για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί θλάση ή πρόκειται απλώς για κάποιο τράβηγμα. Ο ίδιος δήλωσε μετά το ματς πως «… δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό», αλλά σε κάθε περίπτωση, μοιάζει πολύ δύσκολο να είναι έτοιμος τουλάχιστον για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με ενοχλήσεις αποχώρησε ο Χουάνγκ Ινμπόμ, που είχε ταλαιπωρηθεί και από ταξίδι στην Ασία για υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας, αλλά και ο Γιαν Εμβιλά, που επέστρεψε μετά από 35 μέρες στη δράση. Πάντως η κατάσταση αμφότερων δεν μοιάζει ιδιαίτερα σοβαρή, αλλά επειδή μεσολαβούν ελάχιστες μέρες μέχρι την Τετάρτη, υπάρχουν εύλογα ερωτηματικά για την κατάσταση που θα παρουσιαστούν.

Σήμερα-αύριο θα φανεί αν υπάρχουν ελπίδες ο Χάμες Ροντρίγκες να επανέλθει στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται πως ακόμη κι αν είναι ετοιμοπόλεμος δύσκολα θα μπορεί να βγάλει όλο το ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x