Stoiximan Super League

Αύριο στην Αθήνα ο Κουντέ για τον Ολυμπιακό

Ο Πιέρ Κουντέ αναμένεται την Τρίτη στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Την Τρίτη αναμένεται στην Αθήνα ο Πιέρ Κουντέ για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπως έκανε γνωστό στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας στις 15:00 το μεσημέρι.

Νωρίτερα, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» είχε αναφέρει πως η τελική συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με την Μάιντς είναι γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ, μετά από πολυήμερη διαπραγμάτευση.

Περιγράφοντας τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, είπε: «Ο Κουντέ είναι ένας κεντρικός χαφ, εξάρι και περισσότερο οκτάρι, είναι ένας δημιουργικός παίκτης στη μεσαία γραμμή. Μπορεί να τρέχει την μπάλα, να φεύγει από τον άξονα κατά μέτωπο. Η μεταγραφή του, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα είναι γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ, καθώς ο Ολυμπιακός έχει εκμεταλλευτεί ότι το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο. Ο νέος προπονητής της Μάιντς δεν τον είχε στα πλάνα του, οπότε δεν υπάρχει νόημα να κρατάει έναν παίκτη που κοστίζει πολλά στην ομάδα και μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο. Τριετές συμβόλαιο θα υπογράψει στον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Την περσινή σεζόν ο Κουντέ έπαιξε σε 11 ματς, έχοντας συνολικό χρόνο 533’, επειδή είχε τραυματισμό στο δεύτερο μισό της σεζόν. Πλέον τον έχει ξεπεράσει και έπαιξε μάλιστα στα 4 ματς της εθνικής του, Μάρτιο και Ιούνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x