Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Στο 1,5 εκατ. η συμφωνία Ολυμπιακού-Μάιντς για Κουντέ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την μεταγραφή του Πιέρ Κουντέ στον Ολυμπιακό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες επιθυμούν να τον φέρουν ακόμα και αύριο στην Αθήνα, όμως αυτό δεν είναι εύκολο γιατί ο παίκτης είναι στο Καμερούν λόγω και του κορωνοϊού, οπότε μπορεί – ανάλογα και με τα θέματα των εισιτηρίων – μπορεί ο διεθνής άσος να έρθει στο τέλος της εβδομάδας.

Παράλληλα, τόνισε πως η τελική συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με την Μάιντς είναι γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ, μετά από πολυήμερη διαπραγμάτευση.

«Περιμένουμε να μάθουμε ίσως και εντός της ημέρας για την άφιξη του Κουντέ. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον φέρει αύριο, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί είναι στο Καμερούν. Υπάρχει πρόβλημα με τα εισιτήρια, με τον κορωνοϊό, και δεν ξέρουμε αν θα το καταφέρει. Μπορεί να πάει και τέλος της εβδομάδας. Είναι καθαρά θέμα εισιτηρίων, τεστ. Η ουσία είναι πως πρόκειται για μία μεταγραφή που έχει τελειώσει», ανέφερε αρχικά.

«Ο Κουντέ είναι ένας κεντρικός χαφ, εξάρι και οκτάρι, είναι περισσότερο δημιουργικός παίκτης στη μεσαία γραμμή. Μπορεί να τρέχει την μπάλα, να φεύγει από τον άξονα. Η μεταγραφή του, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα είναι γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ (κάπου εκεί), έχει εκμεταλλευτεί το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο. Ο νέος προπονητής της Μάιντς δεν τον έχει στα πλάνα του, οπότε δεν υπάρχει νόημα να τον κρατάει που κοστίζει πολλά στην ομάδα και μένει ελεύθερος. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και η μεταγραφή θα κοστίσει κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ. Τριετές συμβόλαιο θα υπογράψει στον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x