Stoiximan Super League

Αντύπας: «Αυτό το σύστημα ήθελε να εφαρμόσει απόψε ο Κορμπεράν»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Ηρακλής Αντύπας.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Καραϊσκάκη μετέφερε Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε στις σκέψεις που είχε ο Κάρλος Κορμπεράν πριν προκύψουν τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

«Ο Κορμπεράν δούλευε με τριάδα στην άμυνα, αλλά τα προβλήματα που προέκυψαν χθες του άλλαξαν τα πλάνα. Ο νέος προπονητής θα πάει με τετράδα στην άμυνα και αυτό δοκίμασε χθες. Πίσω θα είναι ο Βατσλίκ. Ο Άβιλα, ο Ρέαμπτσιουκ, ο Σισέ και ο Σωκράτης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Μανωλάς για 3η μέρα δεν έκανε προπόνηση λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Βρσάλικο ένιωσε ενοχλήσεις και σήμερα δεν θα είναι στη διάθεσή του και τώρα δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς στη Σλοβακία», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως τον Βρσάλικο τον χρησιμοποιούσε ως στόπερ, στον τρόπο παιχνιδιού που φαντάζεται να εφαρμόσει στον Ολυμπιακό και το 3-4-3 να γίνεται 4-3-3. Είναι ένα σύστημα που θέλει να περάσει στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, στο κέντρο θα είναι ο Εμβιλά, έχει προβάδισμα ο Μαντί Καμαρά. Διεκδικούν, επίσης, μία θέση ο Κούντε με τον Αγκιμπού και μετά θα έχουμε τριάδα Μασούρα, Ζίνκερνάγκελ και Ελ Αραμπί».

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Οι νίκες φέρνουν ηρεμία και στην περίπτωση του Ολυμπιακού είναι σημαντικό μετά από τον αποκλεισμό και με τον τρόπο που αυτός ήρθε με το 4-0 από την Μακάμπι Χάιφα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x