Stoiximan Super League

«Βλέπει» ενδεκάδα και με Φενέρμπαχτσε ο Γιόβετιτς

Ο Ολυμπιακός στρέφεται στον προημιτελικό της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε, όπου ο Γιόβετιτς δύσκολα θα χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Εξετάσεις για Ζέλσον.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω στη Λαμία (1-5) εκμεταλλεύτηκε το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (2-2) και πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή στα playoffs. Το πρωτάθλημα, ωστόσο, μπορεί να περιμένει μέχρι την επόμενη Κυριακή και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πλέον προέχει η Ευρώπη και η μεγάλη πρόκληση των προημιτελικών του Conference League.

Από σήμερα όλη η προσοχή είναι στον πρώτο αγώνα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, που θα γίνει την Πέμπτη στο Φάληρο (19:45). Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι αυτό δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ποντένσε, ενώ αντίθετα όλα δείχνουν πως θα επανέλθουν οι Ορτέγκα και Αλεξανδρόπουλος.

Ο Βάσκος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει και πάλι από την αρχή τον πολύ φορμαρισμένο Γιόβετιτς, έστω κι αν θα είχε μεγάλο ρίσκο να είναι στην ίδια ενδεκάδα με τον Φορτούνη. Η τριάδα των Έσε, Τσικίνιο και Όρτα δύσκολα θα «σπάσει» στο κέντρο, ενώ ο Ελ Κααμπί δεν… κουνιέται από την κορυφή της επίθεσης. Στην άμυνα δεδομένη είναι η επιστροφή του Κάρμο με φαβορί τον Ρέτσο για παρτενέρ του και φυσικά τον Ροντινέι στα δεξιά.

Σημειώνεται πως οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ είναι περιορισμένες, αφού στην ευρωπαϊκή λίστα δεν είναι δηλωμένοι οι Ναβάρο, Βέζο, Καμπράλ, Άμπι, Μπιανκόν και Ζέλσον. Μάλιστα ο τελευταίος αποχώρησε χθες στο 71’ νιώθοντας κάποιες ενοχλήσεις. Φαίνεται πως έχει αποφύγει κάποια μεγάλη ζημιά, ωστόσο θα εξεταστεί για να διαπιστωθεί με βεβαιότητα ότι έχει αποφύγει τη θλάση. Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο για τον Πορτογάλο εξτρέμ είναι να βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ως την επόμενη Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x