Stoiximan Super League

Δεύτερες σκέψεις για Αρίας στον Ολυμπιακό λόγω… Βρσάλικο

Ο Σαντιάγο Αρίας θυμίζει κάτι από… Σίμε Βρσάλικο και στον Ολυμπιακό θέλουν να αποφύγουν μία ανάλογη μεταγραφή με εκείνη του Κροάτη μπακ.

Το πάθημα φαίνεται πως έγινε μάθημα στον Ολυμπιακό, στον οποίο φαίνεται πως κάνουν δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τον Σαντιάγο Αρίας.

Ο Κολομβιανός δεξιός μπακ έχει προταθεί από το καλοκαίρι στους Πειραιώτες και παραμένει ελεύθερος από την 1η Αυγούστου. Τα τελευταία 2,5 χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς (ενώ έμεινε μία ολόκληρη σεζόν εκτός δράση) και έξι μήνες τώρα προπονείται μόνος του.

Ουσιαστικά η περίπτωσή του θυμίζει Βρσάλικο, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Από τη στιγμή που είναι χωρίς ομάδα έξι μήνες τώρα, αφού οι τελευταίες του συμμετοχές στη Γρανάδα (δανεικός από την Ατλέτικο) ήταν τον Μάιο, και θα χρειαστεί περίπου τρεις μήνες για να φτάσει στα επιθυμητά στάνταρ.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», στον Ολυμπιακό ψάχνουν έναν πιο έτοιμο ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας.

Αν δεν προκύψει κάτι και τελικά προχωρήσει η υπόθεση του Αρίας, τότε θα ελπίζουν πως θα καταφέρουν να πετύχουν κάτι αντίστοιχο με τον Χάμες Ροντρίγκες που ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Ευρώπη, μετά από μία μίνι πορεία στη Μέση Ανατολή, και είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x