Stoiximan Super League

«Ο Ολυμπιακός στην pole position για Τραμονί»

Νέα δημοσιεύματα το Σάββατο (30/07) στην Ιταλία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ματέο Τραμονί, ο οποίος έκανε τρομερή χρονιά με την Μπρέσια πέρυσι!

Συνέχεια στη χθεσινή (29/07) αποκάλυψη του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ότι ο Ολυμπιακός κινείται για τον Ματέο Τραμονί, δίνουν σήμερα στην Ιταλία!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα ''cagliarinews24'', που ειδικεύεται, φυσικά, στα θέματα της Κάλιαρι, επικαλείται δημοσίευμα της Tuttosport και τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του νεαρού αριστερού εξτρέμ (μπορεί να παίξει και δεξιά), καθώς η ομάδα της Σαρδηνίας σκέφτεται να τον πουλήσει.

Ο 22χρονος Γάλλος ανήκει στην Κάλιαρι, που υποβιβάστηκε στη Serie B και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2025. Αναδείχθηκε να θυμίσουμε στην Αζαξιό και έχει περάσει από τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Μπρέσια, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν με 8 γκολ και 3 ασίστ σε 42 εμφανίσεις.

Σύμφωνα με το Transfermarkt, η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 2,2 εκατ. ευρώ. Για τον παίκτη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες κυρίως της Serie B, ενώ τον «κοιτάζουν» και ορισμένες από την πρώτη κατηγορία, στην Ιταλία, ωστόσο, επιμένουν ότι στην pole position για την απόκτησή του βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x