Stoiximan Super League

Αποχώρησε από την αποστολή της Κορέας ο Χουάνγκ, φουντώνουν οι φήμες για Ολυμπιακό

Την αποχώρηση του Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ από την αποστολή της Κορέας ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, η οποία ενημερώνει πως πρόκειται για μεταγραφή του στην Ευρώπη (χωρίς να κατονομάζει τον Ολυμπιακό).

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η υπόθεση του Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ για τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομοσπονδίας της Κορέας, ο παίκτης αποχώρησε από την αποστολή που προετοιμάζεται για τον αγώνα με το Χονγκ Κονγκ για το Κύπελλο Ανατολικής Ασίας για να διευθετήσει τη μεταγραφή του σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.

«Μετά από συζήτηση με το προπονητικό επιτελείο σχετικά με την προοπτική της μεταγραφής του στην Ευρώπη (σ.σ. δεν προσδιορίζεται η ομάδα), η παρουσία του Χουάνγκ Ιν Μπέομ στην αποστολή της εθνικής Νότιας Κορέας ακυρώθηκε. Θα επιστρέψει στη Σεούλ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Από χθες το βράδυ έχουν κυκλοφορήσει διάφορες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι Πειραιώτες είναι κοντά στην απόκτηση του Κορεάτη κεντρικού μέσου της Ρούμπιν Καζάν.

Ο διεθνής άσος είχε ανακοινωθεί πριν από μία εβδομάδα από την Σεούλ, εκμεταλλευόμενος το σχετικό παραθυράκι των FIFA/UEFA, το οποίο επιτρέπει σε παίκτες που αγωνίζεται σε ρωσικές και ουκρανικές ομάδες να αποχωρήσουν χωρίς επιπτώσεις για να αγωνιστούν σε άλλη ομάδα.

Ωστόσο, ο παίκτης είχε επιστρέφει στην πατρίδα του και η ομάδα του φαίνεται πως δεν έχει πρόβλημα να του επιτρέψει να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη, αυτή τη φορά με τα «ερυθρόλευκα» των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x