Stoiximan Super League

Έκλεισε φιλικό με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ ο Ολυμπιακός για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου!

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (Σάββατο 9/4) για την Ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου.

Με κεντρικό σύνθημα «ποδόσφαιρο για την ειρήνη, να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία», Ολυμπιακός και Σαχτάρ Ντόνετσκ θα τεθούν αντιμέτωποι σε φιλικό αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Η σέντρα του αγώνα ορίστηκε στις 20:00 το βράδυ, ενώ ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα μεταδοθεί από το One Channel.

Η τελευταία φορά, που οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετώπισαν τους Ουκρανούς, ήταν το 2007 στα πλαίσια φιλικού αγώνα με αφορμή τη μεταγραφή του Νέρι Καστίγιο. Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 3-2. Για τους Πειραιώτες είχαν σκοράρει ο Μάρκο Νε, ο Τρεζόρ Λομάνα Λουα Λουα και ο Ροντρίγκο Αρτσούμπι, ενώ για τους Ουκρανούς ο Νέρι Καστίγιο και ο Μπραντάο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 20:00, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα υποδεχτεί την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ σε έναν διεθνή φιλικό αγώνα για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου. Πρόκειται για τον πρώτο από μία σειρά φιλικών αγώνων της ουκρανικής ομάδας με κορυφαίoυς συλλόγους στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο με το εισιτήριο διαρκείας τους ή με απλό εισιτήριο αξίας 10 ευρώ. Όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για οικονομική στήριξη των προσφύγων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x