Stoiximan Super League

Εβδομάδα «αριστερού μπακ» στον Ολυμπιακό

Τις προσπάθειές τους για την απόκτηση αριστερού μπακ θα εντείνουν στον Ολυμπιακό, με τον Τόνι Λάτο να είναι πάντα στο «κάδρο» και τους ιθύνοντες του συλλόγου να εξετάζουν και άλλες λύσεις.

Το θέμα του αριστερού μπακ παραμένει στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος – όπως προανήγγειλε από χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος – αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή.

Στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Τόνι Λάτο της Βαλένθια, ενώ έχει «παγώσει» εκείνη του Σουάσο που έμεινε ελεύθερος από την Κόλο-Κόλο μετά τα… παιχνίδια που έκανε μετά τις προσφορές των Τούρκων.

Οι Πειραιώτες πιέζουν τις «νυχτερίδες» να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την παραχώρηση του Λάτο, ο οποίος μίλησε τις προηγούμενες με τον Μίτσελ και έχει «ψηθεί» με την προοπτική να αγωνιστεί στην Ελλάδα με τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός πιέζει τους Ισπανούς, όμως από τη στιγμή που ο ίδιος πιέζεται από τον… χρόνο για την κάλυψη του συγκεκριμένου κενού στο ρόστερ, εξετάζει και εναλλακτικές λύσεις που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τον Μίτσελ.

Εν τω μεταξύ, μετά την Μπολόνια (που φαίνεται πως κάνει πίσω) από την Ιταλία προέκυψε η πληροφορία πως η Σαλερνιτάνα εξετάζει την περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά στην ιταλική ομάδα εργάζεται ο Ντε Σάνκτις με τον οποίο είχαν μιλήσει οι «ερυθρόλευκοι» το καλοκαίρι για να αναλάβει πόστο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x