Stoiximan Super League

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Σεντρίκ Σοάρες»

Την περίπτωση του Πορτογάλου δεξιού μπακ της Άρσεναλ, Σεντρίκ Σοάρες, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σεντρίκ Σοάρες αποκαλύπτει δημοσίευμα από τη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, σελίδα που ασχολείται με τα νέα της Άρσεναλ υποστηρίζει πως «ο Ολυμπιακός εκδήλωσε αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον του για τον Σέντρικ Σοάρες. Στον Ολυμπιακό υπάρχει ακόμα χρόνος για να κυνηγήσει τη μεταγραφή, καθώς οι μεταγραφές στην Ελλάδα τελειώνουν στις 11 Σεπτεμβρίου. Η Έβερτον είχε δείξει, επίσης, ενδιαφέρον, αλλά δεν προχώρησε επίσημη πρόταση».



Ο Κώστας Νικολακόπουλος, από τη μεριά του, υποστήριξε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως από το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, αλλά σε μία μεταγραφική περίοδο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος…

Ο Σεντρίκ Σοάρες είναι 32 ετών και από το ρεπορτάζ των Λονδρέζων προκύπτει πως δεν υπολογίζεται από τον Αρτέτα στην ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Ο Πορτογάλος μπακ, γεννημένος στην Γερμανία, ξεκίνησε να παίζει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2010, όπου έμεινε στα «λιοντάρια» μέχρι το 2015 (67 συμμετοχές, 2 γκολ), μετά πήγε στην Αγγλία για λογαριασμό της Σαουθάμπτον το 2015 μέχρι το 2020 (120 συμμετοχές και 1 γκολ), ενώ έχει περάσει ως δανεικός στην Ίντερ και την Άρσεναλ, προτού το 2020 πάει στους «κανονιέρηδες» (33 συμμετοχές και 1 γκολ). Πέρυσι έπαιξε στη Φούλαμ (6 συμμετοχές, 0 γκολ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x