Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θέλει Καράντσα, ''παίζει'' και ο Μποαντού»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Λαμία και για τις μεταγραφικές υποθέσεις, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός σέντερ φορ, αλλά έχει ζοριστεί χρονικά, αφού μεθαύριο πρέπει να δηλώσει τη λίστα για το Europa League», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στον Ολυμπιακό έχουν μπροστά τους μία δύσκολη απόφαση: να πάρουν κάποιον διαθέσιμο φορ ή να το αφήσουν και να πάνε για κάποιον για τον οποίο να έχουν μεγαλύτερο χρόνο, καθώς θα υπάρχει μία επιπλέον εβδομάδα μέχρι τη λήξη των μεταγραφών στην Ελλάδα. Τώρα που μιλάμε, αυτό τον φορ που θέλει ο Ολυμπιακός, είναι ένας ακόμα Αργεντινός, ο Καράντσα που παίζει στο MLS στη Φιλαδέλφεια Union. Μόνο που πρόκειται για μία ακριβή περίπτωση, στα 23 του χρόνια, και στις ΗΠΑ αρχίζουν να πωλούν με αρκετά χρήματα. Για παράδειγμα, έναν παίκτη που μπορεί να πάρει και να τον δηλώσει στη λίστα, είναι ο 22χρονος Μπόαντου της Μονακό. Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός δουλεύει για να πάρει τον καλύτερο μέχρι τη Δευτέρα», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x