Stoiximan Super League

Ο μάνατζερ του Σουάζο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ο μάνατζερ του Γκάμπριελ Σουάζο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Χιλιανό μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Κόλο Κόλο.

Μετά την εμφατική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (5-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σε περίοπτη θέση στο μεταγραφικό κάδρο του Ολυμπιακού για τη συγκεκριμένη θέση, φέρεται να βρίσκεται ο Τόνι Λάτο της Βαλένθια, αλλά και ο Γκαμπριέλ Σουάζο της Κόλο Κόλο.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Bolavip.com, ο μάνατζερ του Σουάσο, Άλαν Σίλμπερμαν, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» προς το πρόσωπο του Χιλιανού μπακ, τονίζοντας πως:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία εκ των επιλογών μας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις επιλογές και ίσως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε τελικές εξελίξεις. Είμαι σίγουρος πως εντός των προσεχών ημερών θα δούμε τον Σουάζο σε ευρωπαϊκή ομάδα, που είναι το όνειρό του».

Μάλιστα, πέρα από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αποκάλυψε πως και η Γαλατάσαραϊ βρίσκεται στο κόλπο της απόκτησης του 25χρονου άσου, ο οποίος αποχωρεί από την Κόλο Κόλο ως ελεύθερος στο τέλος του έτους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x