Stoiximan Super League

«Επικοινώνησε με Μαζουακού ο Μίτσελ, θετικός ο παίκτης να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»!

Οι Τούρκοι πάνε ένα βήμα παρακάτω το θέμα της ενδεχόμενης επιστροφής του Αρτούρ Μαζουακού στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι επικοινώνησε με τον παίκτη ο Μίτσελ και εκείνος είναι θετικός!

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της ενδεχόμενης επιστροφής του Αρτούρ Μαζουακού στον Ολυμπιακό!

Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Ογκούν Σαχίνογλου της ''Sabah Spor'' έγραψε πως ο 29χρονος βρίσκεται, μετά τη λίστα της Χαλ, και σε εκείνη των Πειραιωτών, καθώς «δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπεσίκτας λόγω της απόδοσής του και του συμβολαίου του».

Τώρα, λοιπόν, οι Τούρκοι πάνε ένα βήμα παρακάτω το θέμα, τονίζοντας ότι επικοινώνησε με τον παίκτη ο Μίτσελ και εκείνος είναι θετικός στο να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα! Κάτι, ωστόσο, το οποίο -για την ώρα τουλάχιστον- ο Κώστας Νικολακόπουλος δεν επιβεβαιώνει στο ρεπορτάζ του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



Θυμίζουμε, ο Κονγκολέζος αριστερός μπακ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Ολυμπιακό τη διετία 2014-2016, «γράφοντας» 51 συμμετοχές, ενώ είχε πετύχει και ένα γκολ. Τότε έκανε το «μπαμ», πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, παίρνοντας μεταγραφή για την Premier League και τη Γουέστ Χαμ. Μετά από σχεδόν έξι χρόνια στα αγγλικά «σαλόνια», όπου ήταν, στην αρχή τουλάχιστον, βασικός στα «σφυριά», το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός από τους Λονδρέζους στην Μπεσίκτας.

Ο Μαζουακού, λοιπόν, έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο παιχνίδι της Μπεσίκτας, αφενός λόγω της απόδοσής του, και αφετέρου εξαιτίας του συμβολαίου του, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η Μπεσίκτας, να σημειωθεί, δανείστηκε το καλοκαίρι τον παίκτη χωρίς να δώσει χρήματα στη Γουέστ Χαμ και πληρώνοντας μόνο ένα μέρος του συμβολαίου του, περίπου 800.000 ευρώ. Η συμφωνία, ωστόσο, ανέφερε ότι αν ο Μαζουακού έπαιζε σε 25 παιχνίδια, αυτομάτως η Γουέστ Χαμ θα λάμβανε 2,2 εκατ. ευρώ και ο παίκτης θα υπέγραφε συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Κάτι τέτοιο, όμως, πολύ δύσκολα θα συμβεί. Ο 29χρονος έχει αγωνιστεί σε 12 ματς, έχοντας δύο ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x