Stoiximan Super League

«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Αρτούρ Μαζουακού»!

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να ντύσει ξανά στα ερυθρόλευκα τον Αρτούρ Μαζουακού αποκαλύπτουν οι Τούρκοι!

Το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού ρίχνουν στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό οι Τούρκοι!

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Ογκούν Σαχίνογλου της ''Sabah Spor'' γράφει: «Στη λίστα του Ολυμπιακού μετά τη Χαλ μπήκε ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγω της απόδοσής του και του συμβολαίου του στην Μπεσίκτας».

Θυμίζουμε, ο 29χρονος Κονγκολέζος αριστερός μπακ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Ολυμπιακό τη διετία 2014-2016, «γράφοντας» 51 συμμετοχές, ενώ είχε πετύχει και ένα γκολ. Τότε έκανε το «μπαμ», πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, παίρνοντας μεταγραφή για την Premier League και τη Γουέστ Χαμ. Μετά από σχεδόν έξι χρόνια στα αγγλικά «σαλόνια», όπου ήταν, στην αρχή τουλάχιστον, βασικός στα «σφυριά», το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός από τους Λονδρέζους στην Μπεσίκτας.

Ο Μαζουακού, λοιπόν, έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο παιχνίδι της Μπεσίκτας, αφενός λόγω της απόδοσής του, και αφετέρου εξαιτίας του συμβολαίου του, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η Μπεσίκτας, να σημειωθεί, δανείστηκε το καλοκαίρι τον παίκτη χωρίς να δώσει χρήματα στη Γουέστ Χαμ και πληρώνοντας μόνο ένα μέρος του συμβολαίου του, περίπου 800.000 ευρώ. Η συμφωνία, ωστόσο, ανέφερε ότι αν ο Μαζουακού έπαιζε σε 25 παιχνίδια, αυτομάτως η Γουέστ Χαμ θα λάμβανε 2,2 εκατ. ευρώ και ο παίκτης θα υπέγραφε συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Κάτι τέτοιο, όμως, πολύ δύσκολα θα συμβεί. Ο 29χρονος έχει αγωνιστεί σε 12 ματς, έχοντας δύο ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x