Stoiximan Super League

Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Φαούστο Βέρα!

Σε συζητήσεις με την Κορίνθιανς για την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού χαφ Φαούστο Βέρα βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση για τον Φαούστο Βέρα, 23χρονο αμυντικό χαφ της Κορίνθιανς, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο! Ο νεαρός Αργεντινός παίκτης είναι βασικό στέλεχος της ομάδας του, που τον αγόρασε αντί 6 εκατ. ευρώ από την Αρχεντίνος Τζούνιορς τον Ιούλιο του 2022.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επιβεβαίωσε στο sport-fm.gr ότι υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων για τον Βέρα, ο οποίος, να σημειωθεί, εκπροσωπείται από την εταιρεία Stellar Sports, με την οποία ο Ολυμπιακός έχει συνεργαστεί επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια.

Η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη φτάνει τα 7 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες, που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Είναι, εξάλλου, διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αργεντινής και μπορεί να παίξει στον άξονα, εκτός από το «6», και στο «8» και στο «10»! Ο 23χρονος έχει 73 συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις στη Βραζιλία, ενώ στην Αργεντινή είχε 79 ματς στο ενεργητικό του με εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ. Να σημειωθεί πως ο Βέρα έχει καταγωγή από την Παραγουάη μέσω των παππούδων και των γιαγιάδων του.





Ολυμπιακός: Επίσημη πρόταση για τον Φαούστο Βέρα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x