Stoiximan Super League

Έρχεται ο Ρόνι Λόπες και… έπεται συνέχεια στον Ολυμπιακό

Το μεσημέρι αναμένεται στην Ελλάδα ο Ρόνι Λόπες για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα προχωρήσει με τις επόμενες προσθήκες και υπάρχουν φήμες και για αποχωρήσεις.

Στην Αθήνα αναμένεται το μεσημέρι (στις 14:30) ο Ρόνι Λόπες, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το δανεισμό του από τη Σεβίλλη.

Ο παίκτης ήταν στην «ερυθρόλευκη» λίστα το προηγούμενο διάστημα, όμως για διάφορους λόγους δεν προχώρησε η υπόθεση.

Μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο Ρέντη και είπε στους παίκτες πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την ενίσχυση της ομάδας για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της τη φετινή σεζόν (νταμπλ και πορεία στην Ευρώπη).

Από εκείνη τη στιγμή επέστρεψε στο προσκήνιο η περίπτωση του 25χρονου άσου, προχωρώντας τις επαφές με τη Σεβίλλη για να βρεθεί η φόρμουλα της μεταγραφής.

Καθοριστική κρίνεται η επαφή που είχε με τον Ρόνι Λόπες ο Πέντρο Μαρτίνς, ο οποίος πίεσε με τον τρόπο του τον ποδοσφαιριστή να δεχθεί την πρόταση της διοίκησης.

Οι απολαβές του στην Σεβίλλη έφταναν τα 2,2 εκατ. ευρώ και έπρεπε να «πέσει» για να μπορέσει να γίνει η μεταγραφή. Και αυτό τελικά συνέβη και φτάσαμε στη σημερινή ημέρα, στην οποία θα έρθει για να κλείσει θετικά η υπόθεση, με την «βοήθεια» και του Βατσλίκ που επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσε για τα πάντα σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον Κώστα Μανωλά, που υποστηρίζουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού. Αυτή τη στιγμή τα (οικονομικά) δεδομένα δεν είναι υπέρ μίας κίνησης, αφού απαιτείται ένα σημαντικό που πρέπει να πάρει η Νάπολι, ενώ ο παίκτης αμείβεται με 4 εκατ. ευρώ ετησίως και σίγουρα αυτό το ποσό δεν μπορεί να δοθεί από (κανένα) ελληνικό σύλλογο.

Σε ό,τι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Αρκάντιους Ρέτσα της Αταλάντα, όμως δεν αποκλείεται να προκύψει καμία άλλη λύση για να μπορέσει να καλυφθεί το κενό στη συγκεκριμένη θέση του ρόστερ (που υπάρχουν μόνο ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ο νεαρός Αποστολόπουλος).

Τέλος, δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια πρόταση για τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στον Ολυμπιακό (Σεμέδο, Χασάν, Σισέ και Καμαρά) και αυτό να έχει ως συνέπεια να γίνει κάποια ακόμη μεταγραφή για την αντικατάστασή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x