Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Άμεσα στη διάθεση του Μαρτίνς ο Ρόνι Λόπες»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Την επικείμενη μεταγραφή του Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έρχεται, περνάει εξετάσεις, υπογράφει και δηλώνεται στη λίστα για τα ματς με την Σλόβαν, αφού ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα για δύο αλλαγές για τα ματς με τους Σλοβάκους. Θα τον δει ο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του, αν και έχει κάνει προπονήσεις με τη Σεβίλλη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός, ακόμη έναν εξτρέμ, που θα μπορεί να παίζει και πίσω από τον σέντερ φορ σε σημαντικά πρωταθλήματα γίνεται πραγματικότητα. Είναι μία κίνηση που θα του δώσει δύναμη στα άκρα της επίθεσης, αλλά και στον άξονα, από τη στιγμή που λείπει ο Φορτούνης και ο Βαλμπουενά έχει μεγαλώσει.

Στοχευόμενη κίνηση και ενισχύεται σημαντικά. Τώρα κινείται για την ενίσχυση στα αριστερά της άμυνας, όπου ακούγονται πολλά πράγματα. Φαίνεται πως πάει για έναν παίκτη που δεν έχει ακουστεί αρκετά, για τον Κολάροφ που δεν έχει γραφτεί, το ερωτηματικό η ηλικία του, επειδή είναι 35
», πρόσθεσε.

Για την πιθανότητα να κάνουν άλλη μεταγραφή οι Πειραιώτες: «Θα πάει και για έναν ακόμη ματς στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου είναι ο Λαλά και ο Ανδρούτσος που ξεχωρίζει έναντι του Γάλλου μπακ χαφ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x