Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Κλείδωσε η μεταγραφή του Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του εξτρέμ στον Ολυμπιακό.

Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι Πειραιώτες έχουν κλειδώσει την μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου που ήθελε πολύ ο Πέντρο Μαρτίνς.

Κατά 99% η μεταγραφή του Νιγηριανού εξτρέμ στους πρωταθλητές Ελλάδας έχει κλειδώσει. Εντός των προσεχών ωρών θα ξεκαθαρίσει αν η μεταγραφή θα είναι με αγορά ή με δανεισμό (με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι).

Ο Ολυμπιακός για να φτάσει στο σημείο να κλειδώσει τη μεταγραφή του Ονιεκούρου έδωσε μεγάλη μάχη με την Γαλατασαράι, η οποία ήθελε πολύ να κρατήσει τον παίκτη που είναι αγαπημένο παιδί του Φατίχ Τερίμ.

Οι Πειραιώτες τον προσέγγισαν με ωραίο τρόπο μέσω του Φρανσουά Μοντέστο και ο παίκτης δείχνει πολύ ικανοποιημένος για τη νέα προοπτική στην καριέρα του.



O Ονιεκούρου, γεννημένος στις 5 Ιουνίου του 1997 στο Λάγος, άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο σε ακαδημία του Κατάρ, το 2015 μετακόμισε στο Βέλγιο και την Έουπεν, ενώ το 2017 τον αγόρασε η Έβερτον για 8 εκατ. ευρώ. Έπαιξε δανεικός σε Άντερλεχτ και Γαλατάσαραϊ, ενώ το 2019 αποκτήθηκε για 13,5 εκατ. ευρώ από την Μονακό, όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό τους δανεικός στη Γαλατάσαραϊ έχοντας 12 συμμετοχές και 1 γκολ το 2019/20 και 15 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ φέτος. Επίσης μετρά 12 εμφανίσεις και 2 τέρματα με την Εθνική Νιγηρίας συμμετέχοντας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2019.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x